Toimintavuonna 2018-2019 painotettu teemamme on Exploring our World! Tarkoitus on tutkia erilaisia paikkoja draaman keinoin ja oppia samalla hauskoja asioita. Teemassa on helppo hyödyntää tablet-tietokoneita.
 
Elokuussa Honey Monsters on 25 vuotias. Vanhempien tiimitoiminta alkoi. Eskareilla vanhempainilta.
 
Syyskuussa pidetään molemmissa taloissa vanhempainillat 4- ja 5-vuotiaille(Tuomarilassa 10.9.klo 17:00 ja Olarissa 18.9. klo 17:00). Yhdistyksen syyskokous on Olarissa 27.9. klo 18.
 
Lokakuussa Uusi hallitus aloittaa toimintansa yhdistyksen kokouksen jälkeen.Halloween juhlat pidetään lapsille kuun lopulla. Painotetun teeman mukaisesti syöksymme Avaruuteen.
 
Marraskuussa juhlistamme isänpäivää kutsumalla isät päiväkodille.
 
Joulukuussa laulamme joululauluja Glögiaamuna yhdessä perheiden kanssa. Joulujuhlia vietetään.
 
Tammikuussa Henkilökunta arvioi kulunutta syksyä ja lasten kanssa nautimme (toivottavasti) lumileikeistä.
 
Helmikuussa vietämme ystävänpäivää. Kukin lapsi saa kutsua yhden vieraan päiväkodille. Vieras voi olla kummi, isovanhempi tai vaikka oma vanhempi.
 
Maaliskuussa Seuraamme kevään etenemistä.
 
Huhtikuussa Järjestetään perinteinen "Egg Hunt". Opet kertovat lasten vanhemmille lasten taitojen edistymisestä palaverissa kunkin perheen kanssa.
 
Toukokuussa vietämme vappua, äitienpäivää ja kevätjuhlia.
 
Kesäkuussa ulkoilemme ja valmistaudumme kesälomaan. Elokuussa aloittavat uudet lapset käyvät vanhempiensa kanssa leikkimässä ensimmäisellä viikolla.
 
Heinäkuussa molemmat päiväkodit ovat kiinni.
Honey Monstersin nettisivut tarjoaa: