HoneyMonsters

Toimintavuosi

Honey Monsterissa on jokaisena lukuvuonna erillinen teema, jonka ympärille laadukas varhaiskasvatus ja esiopetus suunnitellaan.

Toimintavuosi 2018-2019

Toimintavuonna 2018-2019 teemamme on ”Exploring our World!” Tutkimme erilaisia paikkoja draaman keinoin ja opimme samalla hauskoja asioita.

Elokuussa Honey Monsters täytti 25 vuotta. Vanhempien tiimitoiminta alkoi. Eskareilla oli vanhempainilta.

Syyskuussa pidimme molemmissa taloissa vanhempainillat 4- ja 5-vuotiaille (Tuomarilassa 10.9.klo 17:00 ja Olarissa 18.9. klo 17:00). Yhdistyksen syyskokous oli Olarissa 27.9. klo 18.

Lokakuussa uusi hallitus aloitti toimintansa yhdistyksen kokouksen jälkeen. Halloween-juhlat pidettiin lapsille kuun lopulla. Painotetun teemamme mukaisesti syöksyimme Avaruuteen.

Marraskuussa juhlistimme isänpäivää kutsumalla isät päiväkodille.

Joulukuussa laulamme joululauluja Glögiaamuna yhdessä perheiden kanssa ja vietämme joulujuhlaa.

Tammikuussa henkilökunta arvioi kulunutta syksyä ja lasten kanssa nautimme (toivottavasti) lumileikeistä.

Helmikuussa vietämme ystävänpäivää. Kukin lapsi saa kutsua yhden vieraan päiväkodille. Vieras voi olla kummi, isovanhempi tai vaikka oma vanhempi.

Maaliskuussa seuraamme kevään etenemistä.

Huhtikuussa järjestetään perinteinen ”Egg Hunt”. Opettajat kertovat lasten vanhemmille lasten taitojen edistymisestä palaverissa kunkin perheen kanssa.

Toukokuussa vietämme vappua, äitienpäivää ja kevätjuhlia.

Kesäkuussa ulkoilemme ja valmistaudumme kesälomaan. Elokuussa aloittavat uudet lapset käyvät vanhempiensa kanssa leikkimässä ensimmäisellä viikolla.

Heinäkuussa molemmat päiväkodit ovat kiinni.

HoneyMonsters