Päiväkotiin hakeminen

Kielikylpy sopii kaikille lapsille. Ainoa edellytys on, että lapsen ensikieli on suomi ja taito on ikää vastaavalla tasolla. Paikkoja päiväkotiimme avautuu yleensä 4-vuotiaille (lapsi täyttää aloitusvuoden loppuun mennessä neljä vuotta), mutta 5- ja 6-vuotiaitakin lapsia otetaan vastaan, mikäli ryhmissä on tilaa. Jos lapsi aloittaa päiväkodissamme 6-vuotiaana, hänellä täytyy olla jo jonkin verran englanninkielen taitoa. Osa-aikaista varhaiskasvatusta voi paikkatilanteesta riippuen olla tarjolla 5 lapselle vuodessa klo 8:45-14:15 välisenä aikana.

HoneyMonsters

Lapsen ilmoittaminen jonoon

Lapsen voi ilmoittaa päiväkodin jonoon sähköisesti. Samalla voi halutessaan ilmoittaa kaikki perheen alle kouluikäiset lapset jonoon. Täyttäkää jokaisesta oma hakulomake. Jonotusmaksua ei ole. Päiväkodilta tulee automaattisen viestin lisäksi päiväkodin johtajan vastausviesti viikon sisällä siitä, kun hakemus on tullut perille. Jos vastausta ei tule, kannattaa soittaa päiväkodin johtajalle 010 212 7212. Hakukaavakkeen voit täyttää sähköisesti.

Lapsivalinnat

Lapsivalinnat tehdään jonostamme. Lapsivalinnat elokuussa alkavalle toimintavuodelle aloitetaan tammi-helmikuussa. Etusija on päiväkodissamme olevien tai olleiden lasten sisaruksilla. Valituille lapsille eli heidän vanhemmilleen lähetetään kirjeet sähköpostilla. Jos hoitopaikan saanut perhe peruuttaa paikan, paikkaa tarjotaan seuraavalle jonossa olevalle perheelle.

Ennen hoidon aloitusta

Kun lapsi on valittu päiväkotiimme, perhe ilmoittaa paikan vastaanottamisesta. Sen jälkeen käydään hoitosopimuksesta keskustelu ja allekirjoitetaan hoitosopimus. Tätä ennen maksetaan niin sanottu puskurimaksu, joka on yhden kokonaisen kuukauden hoitomaksun suuruinen. Puskurimaksu palautetaan perheelle hoitosuhteen päätyttyä. Päiväkodissa olevien lasten perheet liittyvät Honey Monsters -päiväkodin kannatusyhdistyksen jäseniksi. Jäsenmaksu on 100 €. Yhdistyspohjaisessa päiväkodissa perheet pääsevät mukaan yhteisölliseen toimintaan. Talkoot sekä erilaiset varainhankintaprojektit ovat päiväkodillemme tärkeitä, ja kaikilta perheiltä odotetaan valmiutta osallistua niihin.

Päiväkotimaksuista saat tietoa tästä.