Hae meille töihin

Tällä hetkellä etsimme Varhaiskasvatuksen opettajaa ja Päiväkotiapulaista meille töihin kesäloman 2020 jälkeen. Kyseessä on vakituiset työsuhteet. Ota pikaisesti yhteyttä päiväkodin johtajaan: Iivi Kurki. Tulemme järjestämään etähaastattelut korona-tilanteen vuoksi.

Tule mukaan iloiseen tiimiimme Espooseen! Otamme mielellämme lyhytaikaisia sijaisia sijaislistallemme. Toisinaan meillä on tarjolla myös pidempiaikaisia sijaisuuksia lastentarhanopettajille tai lastenhoitajille esim. äitiyslomien ajaksi.

Honey Monster teachers

Lyhytaikaisia sijaisuuksia

Otamme mielellämme lyhytaikaisia sijaisia sijaislistallemme. Varsinkin alan opiskelijoille tämä on hieno tilaisuus päästä tekemään käytännön töitä. Edellytämme sinulta, että puhut hyvää englantia, olet vastuuntuntoinen, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja nautit lasten kanssa työskentelystä.

Ota päiväkodin johtaja Iivi Kurkeen yhteyttä ja sovi tapaaminen. Vietä kanssamme ensin aamupäivä seuraten toimintaa ja perehtyen tarvittaviin dokumentteihin. Sen jälkeen otamme sinuun yhteyttä tarvitessamme sijaista.

Pitempiaikaiset työsuhteet

Toisinaan meille etsitään lastentarhanopettajia tai lastenhoitajia esim. äitiysloman sijaisuuteen. Kannattaa soittaa ja tiedustella tilannetta.