Hae meille töihin

Tule mukaan iloiseen tiimiimme Espooseen! Otamme mielellämme lyhytaikaisia sijaisia sijaislistallemme. Toisinaan meillä on tarjolla myös pidempiaikaisia sijaisuuksia varhaiskasvatuksenopettajille tai lastenhoitajille esim. äitiyslomien ajaksi.

Honey Monster teachers

Lyhytaikaisia sijaisuuksia

Otamme mielellämme lyhytaikaisia sijaisia sijaislistallemme. Varsinkin alan opiskelijoille tämä on hieno tilaisuus päästä tekemään käytännön töitä. Edellytämme sinulta, että vähintäänkin ymmärrät suomea, puhut hyvää englantia, olet vastuuntuntoinen, tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja nautit lasten kanssa työskentelystä.

Ota päiväkodin johtaja Iivi Kurkeen yhteyttä ja sovi tapaaminen. Vietä kanssamme ensin aamupäivä seuraten toimintaa ja perehtyen tarvittaviin dokumentteihin. Rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn vaaditaan myös lyhytaikaisilta sijaisilta. Sen jälkeen otamme sinuun yhteyttä tarvitessamme sijaista.

Pitempiaikaiset työsuhteet

Toisinaan meille etsitään varhaiskasvatuksenopettajia tai lastenhoitajia esim. äitiysloman sijaisuuteen. Kannattaa soittaa ja tiedustella tilannetta.