Päivähoidon maksut

Honey Monstersin hoitomaksu on perheelle vain hieman kunnallista maksua korkeampi. Osan kuluista kattaa kunnallinen yksityisen hoidon tuki. Alla esitellyissä hinnoissa on mukana Espoossa maksettavat tuet. Honey Monsters -päiväkotiin hyväksytään lapsia myös muista kunnista. Jokainen kunta päättää mahdollisista kuntalisistä itse.

HoneyMonsters

4- ja 5 vuotiaiden maksu

Hoitomaksu on perheelle yksityisen hoidon tukien jälkeen vain hieman kunnallista maksua korkeampi. Vuonna 2018 maksu oli tukien jälkeen 4- ja 5-vuotiaille 349€/kk. Kela maksaa yksityisen hoidon tukea 12 kuukaudelle vuodessa. Kelan yksityisen hoidon tukeen voi hakea myös ansiosidonnaista lisäosaa. Sisarusalennus on 145€/kk. Perheen pitää hakea yksityisen hoidon tukea itse Kelalta ja sisarusalennusta Espoon kaupungilta. Päiväkodin johtajalta saa hakemiseen ohjeet. Kaikille lapsillemme Musiikkiopisto Avonian järjestämä viikottainen muskari sisältyy kuukausimaksuun.

Puskurimaksu maksetaan ennen hoitosopimuksen allekirjoittamista. Puskurimaksu on yhden kuukauden hoitomaksun suuruinen. Puskurimaksu palautetaan perheelle hoitosuhteen päätyttyä.

Lisätietoa yksityisen hoidon tuesta
http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/170701124416EH?openDocument

Esiopetuksen maksu

Päiväkodillamme on ostopalvelusopimus Espoon kanssa maksuttoman esiopetuksen järjestämisestä. Kokopäiväisen esikoululaisen hoitomaksu on perheelle yksityisen hoidon tukien jälkeen vain hieman kunnallista maksua korkeampi. Vuonna 2018 esikoululaisen maksu oli tukien jälkeen 299€/kk. Esiopetuksen tukea maksetaan esikouluajalta elokuun puolivälistä toukokuun loppuun. Muulle ajalle voi hakea yksityisen hoidon tukea tai kotihoidontukea.

Tästä pääset päiväkodin hakukaavakkeeseen.