Päivähoidon maksut

Honey Monstersin hoitomaksu on perheelle vain hieman kunnallista maksua korkeampi. Osan kuluista kattaa kunnallinen yksityisen hoidon tuki. Alla esitellyissä hinnoissa on mukana Espoossa maksettavat tuet. Honey Monsters -päiväkotiin hyväksytään lapsia myös muista kunnista. Jokainen kunta päättää mahdollisista kuntalisistä itse.

4- ja 5 vuotiaiden maksu

Hoitomaksu on perheelle yksityisen hoidon tukien jälkeen vain hieman kunnallista maksua korkeampi. Elokuusta 2022 maksu on tukien jälkeen 4- vuotiaille 359,64€/kk. 5-vuotiaat saavat korkeamman tuen Espoon kaupungilta (tämä liittyy 5-vuotiaiden esiopetuskokeiluun). Kela maksaa yksityisen hoidon tukea 12 kuukaudelle vuodessa. Kelan yksityisen hoidon tukeen voi hakea myös ansiosidonnaista lisäosaa. Sisarusalennus on Espoossa 60% vähennettynä kaupungin hoitomaksusta. Perheen pitää hakea yksityisen hoidon tukea itse Kelalta ja sisarusalennusta Espoon kaupungilta. Päiväkodin johtajalta saa hakemiseen ohjeet. Kaikille lapsillemme Musiikkiopisto Avonian järjestämä viikottainen muskari sisältyy kuukausimaksuun.

Puskurimaksu maksetaan ennen hoitosopimuksen allekirjoittamista. Puskurimaksu on yhden kuukauden hoitomaksun suuruinen. Puskurimaksu palautetaan perheelle hoitosuhteen päätyttyä.

Lisätietoa yksityisen hoidon tuesta
http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/170701124416EH?openDocument

Esiopetuksen maksu

Päiväkodillamme on ostopalvelusopimus Espoon kanssa maksuttoman esiopetuksen järjestämisestä. Kokopäiväisen esikoululaisen hoitomaksu on perheelle yksityisen hoidon tukien jälkeen vain hieman kunnallista maksua korkeampi. Elokuusta 2022 esikoululaisen maksu on tukien jälkeen 309,46€/kk. Esiopetuksen tukea maksetaan esikouluajalta elokuusta kesäkuun alkuun. Muulle ajalle voi hakea yksityisen hoidon tukea.

Tästä pääset päiväkodin hakukaavakkeeseen.