Perheiden kokemuksia päiväkodistamme

Toimintakausittaisten palautteiden lisäksi kannustamme vanhempia antamaan meille jatkuvaa palautetta toiminnastamme. Alla  esimerkkejä saamastamme palautteesta.

Uusien HM-perheiden ajatuksiaHoneyMonsters

”Valitsimme Honey Monstersin esikoisemme päivähoitopaikaksi ensisijaisesti vieraskielisen opetuksen vuoksi. Käytämme molemmat työssämme vieraita kieliä, ja ystäväpiiriimme kuuluu useita henkilöitä eri kulttuureista. Halusimme tarjota lapsellemme parhaan mahdollisen perinnön -uuden kielen – turvallisen ja rakastavan perheen lisäksi.”

”Ensimmäinen vierailu HM:ssa jäi mieleen, koska siellä haluttiin aidosti keskustella lapsestamme yksilönä ja tutustua häneen ja perheeseemme rauhassa jo ennen varsinaista hoitosopimusta. Ystävällisenä eleenä ja yhteenkuuluvuuden tunteen osoituksena koimme myös sen, että lapsemme kutsuttiin päiväkodin vuosittaiseen valokuvaukseen jo ennen varsinaista hoidon alkamista. Näin Santeri oli jo osa porukkaa ennen hoidon alkamista.”

”Positiivinen alkuvaikutelma syntyi erityisesti siitä, että koko henkilöstö otti koko perheemme erittäin lämpimästi ja avoimesti vastaan.”

”Meille oli tärkeä asia hoitopaikan valinnassa, että suurin osa henkilöstöstä on pysynyt alusta saakka samana. Se kertoo paljon työntekijöiden hyvinvoinnista ja sitoutumisesta työhönsä.”


HoneyMonstersKokeneempien HM-perheiden ajatuksia

”Kun katsoo taaksepäin, lapsemme on kehittynyt valtavasti HM:ssa oloaikanaan. Tästä suuri kiitos kuuluu asiantunteville ja aina vuorovaikutteisille hoitajille. Santerin valtavaa omaa motivaatiota oppia uusi kieli on tuettu koko 1,5 vuoden hoidon ajan. Nimikko-open kanssa käytävät rennot keskustelut päivittäin ovat lähentäneet koko perhettämme HM:iin.”

”Myönteiset kokemuksemme liittyvät myös siihen, että HM:n ryhmissä on mukana eri-ikäisiä lapsia 4-vuotiaista esikoululaisiin. Koemme tämän osaltaan lisäävän sosiaalisen kanssakäymisen valmiuksia sekä pienempien auttamista. Kielen lisäksi HM:n erityispiirre on nähdäksemme poikkeuksellinen vuorovaikutteisuus, palautteenanto sekä esiintymiseen harjaannuttaminen. Ainakin oman lapsemme osalta esiintymisestä on tullut luonnollinen osa hänen valmiuksiaan.”

”Olemme vakuuttuneita, että HM on paras mahdollinen hoitopaikka myös perheemme pienemmälle lapselle, joka aloittaa kielikylpynsä ensi vuonna.”

”Kielen oppimisnopeus on yllättänyt meidät vanhemmat. Perheen yhteisellä matkalla lapsemme keskusteli 1,5 vuoden kielikylvyn jälkeen paikallisten kanssa sujuvasti englanniksi.”

”5-vuotias tyttäreni kertoo yleensä päivästään kuulumisia tähän tyyliin: ”Ensin me leikittiin home centerissä, sitten changattiin Book n’ Buzzleen, sitten oltiin Simon saysia, Pepi laittoi mulle handcreamia, sitten piti cleanata ja lunchiksi oli lasagnea. Emma silitti mua ennen kuin menin bediin. Ja sun pitäis tarkistaa mun pencil case. Oli tosi kiva päivä!”

HoneyMonsters”Menin kerran hakemaan lastani kesken päivän neuvolaan. Näky oli ihana: lapset touhusivat hyvin rauhallisina omia leikkejään ja opettaja soitti rauhallista musiikkia kitarallaan nojatuolissa. Tätä näkyä olisi ollut ihana ihailla kauemminkin.  Nykyinen mielikuva päiväkotien kaaoksesta, hälystä, hoitajavajeesta ja stressaantuneista hoitajista ei onneksi ole täällä todellisuutta!”

”Minua äitinä ilahdutti kuulla, että Honey Monsterissa on tehty ravitsemusasioissa yhteistyötä  THL:n asiantuntijoiden kanssa. Päiväkodissa noudatetaan tunnollisesti kansallisia ravitsemussuosituksia ja vältetään turhia piilosokereita.”

Huomasitko että olemme myös Facebook:ssa.