Päiväkotipaikkojen haku syksylle 2024 on käynnissä

Varmista päiväkotipaikka syksylle 2024 ajoissa! Molemmissa toimipisteissämme vapautuu paikkoja elokuussa aloittaville lapsille, jotka ovat syntyneet vuosina 2019–2020. Myös tälle keväälle 2024 on vielä mahdollista saada paikka. Aloitamme lapsivalintojen tekemisen elokuussa 2024 alkavalle toimintavuodelle helmikuussa. 

Miksi valita Honey Monsters?

  • Englanninkielinen kielikylpypäiväkoti, joka tarjoaa kokopäiväistä varhaiskasvatusta
  • Pienet ryhmäkoot
  • Erittäin tyytyväiset perheet ja sitoutunut henkilökunta
  • Hyvä saavutettavuus; toimipisteet Olarissa (os. Avaruuskatu 1) ja 1.5.2024 alkaen Kirkkojärvellä Espoon keskuksessa (os. Kaivomestarinkatu 8)
  • Perheiden omistama ja voittoa tavoittelematon; mahdollisuus vaikuttaa toimintaan

3–4-vuotiaat lapset

Hakiessasi 3–4-vuotiaiden Beginners-ryhmään lapsen ei tarvitse osata ollenkaan englantia. Ainoa edellytys on, että lapsen ensikieli on suomi ja kielitaito on ikää vastaavalla tasolla.

5–6-vuotiaat lapset

Honey Monsters tarjoaa laadukasta esiopetusta, joka antaa valmiudet hakeutua kaksikieliseen tai kansainväliseen kouluun. Maksutonta esiopetusta järjestetään vähintään neljä tuntia päivässä lukuvuoden aikana. Toiminta on suunniteltu siten, että se tarjoaa monipuolisen tilaisuuden englannin kielen omaksumiselle. Viikoittain pieni osa opetuksesta on suomeksi. Myös 5-vuotiaille järjestämme maksutonta viisivuotiaiden varhaiskasvatusta noin neljä tuntia päivässä Espoon kaupungin ostopalveluna.

Lue lisää esiopetuksestamme

Kun harkitset hakemista, toimi näin:

Tarvitsetko päiväkotipaikan jo ennen elokuuta 2024?

Tiesitkö että voit hakea Honey Monstersiin mihin aikaan vuodesta tahansa. Vapaita paikkoa saattaa vapautua kumpaan tahansa päiväkotiimme esimerkiksi perheen muuton vuoksi. Mikäli tarve paikalle on jo nyt, ota pikaisesti yhteyttä meihin. 

Kysy lisätietoja ja varaa tutustumiskäynti: Päiväkodin johtaja Iivi Kurki, puh. 010 212 7212, iivi.kurki@honeymonsters.fi